Wat kan ik voor je betekenen?

Diensten

ADVIES

In de salon kijken we samen naar wat je wensen zijn en wat het beste bij jouw nagels past. Denk hierbij aan welk type product, lengte en model. Daarnaast kan ik je ook adviseren over de verzorging van je nagels.

Acryl nagels

ACRYL

Bij mij in de salon wordt het meest gekozen voor acrylnagels. Hiermee is vrijwel alles mogelijk: Een verstevigend laagje over je eigen nagel, of een verlenging in het gewenste model. Je kunt kiezen voor verschillende afwerkingen, bijvoorbeeld nude, babyboom of een mooie GelColor. Bij het verlengen van je nagel gebruik ik sjablonen zodat de hele nagel uit acryl bestaat en de nagel zich aanpast naar de vorm van je eigen natuurlijke nagel.

Klik hier voor prijzen.

BIAB

Builder-In-A-Bottle. Het nieuwste van het nieuwste wat betreft nagelstyling dat gericht is op het verstevigen van je natuurlijke nagel. Het is een heel flexibel product dat meebeweegt met de natuurlijke nagel zodat breken of scheuren verleden tijd is. De enige beperking van BIAB, is dat er niet verlengd kan worden en de lengte dus op de eigen nagels gespaard moet worden. Dit word natuurlijk wel na iedere behandeling beter! Het is te verkrijgen in vele verschillende nude tinten maar er is ook een gellak overheen te plaatsen in de gewenste kleur.

Klik hier voor prijzen.

BIAB Builder in a bottle
OPI GelColor

GELCOLOR BY OPI

Ik werk in de salon uitsluitend met GelColor van OPI. Daarin heb ik ruim keuze uit bijna 100 kleuren en ieder seizoen komen er nieuwe kleuren bij. Gellak is een laksysteem dat meteen uithard in een LED-lamp, dus je nagellak beschadigen omdat het nog niet droog is, is vanaf nu verleden tijd! Van deze behandeling heb je gemiddeld 2-3 weken plezier!

Klik hier voor prijzen.

SUMMER TOES

GelColor van OPI kan ook op de teennagels geplaatst worden. Hierdoor heeft u veel langer plezier van je lak en behoud je een perfecte glans! Eventuele oneffenheden op teennagels worden door gel ook weggewerkt waardoor jij je slippers weer met een goed gevoel aan kan!

Klik hier voor prijzen.

gellak op tenen