Wat kan ik voor je betekenen?

Behandelingen

ADVIES

Ik adviseer je graag over de verschillende technieken en mogelijkheden. Samen kijken we wat de beste en mooiste behandeling en kleur is die past bij jou en jouw huid.

Wenkbrauwen – Powder brows

Powder brows

Powder brows is een techniek waarbij een zachte schaduw op de wenkbrauwen wordt aangebracht. Het is de perfecte optie als je een volledig gevuld wenkbrauweffect wilt creëren. Met deze techniek ziet uw wenkbrauw er altijd gevuld en verzorgd uit. De schaduw wordt aangebracht met behulp van een naald die kleine stipjes in de bovenste huidlaag maakt. Het resultaat is een zachter en natuurlijker ogende wenkbrauw.

Voordelen

Powder brows heeft veel voordelen; ten eerste is de techniek minder pijnlijk omdat pigment minder diep in de huid wordt geïnjecteerd. Ten tweede is de techniek geschikt voor elk huidtype, maar vooral voor degenen met een vette huid. Tot slot is het resultaat dat uw wenkbrauwen er natuurlijker uitzien en is de kleur aan te passen aan uw haarkleur en huidskleur.

Klik hier voor prijzen.

Wenkbrauwen – Hairstrokes

Hairstrokes is een techniek waarbij kleine hairstrokes met de hand worden getekend om een ​​natuurlijk effect te creëren. Bij deze techniek worden kleine haartjes in de huid getekend. Het resultaat is een volle en natuurlijke wenkbrauw.

Voordelen

Hairstrokes heeft ook veel voordelen. Het resultaat is namelijk echt natuurlijk, alsof de haartjes van binnenuit komen. De techniek is vooral geschikt voor mensen met onregelmatige haargroei in hun wenkbrauwen. Daarnaast gaat deze techniek langer mee dan harsen, bleken of epileren en is het geschikt voor alle huidtypes.

Kortom, permanente make-up is een geweldige oplossing om jezelf verzorgd en mooi te voelen zonder elke dag make-up te hoeven aanbrengen. De technieken ‘Powder brows’ en ‘Hairstrokes’ bieden beide prachtige resultaten op het gebied van permanente wenkbrauwenmake-up.

Klik hier voor prijzen

Eyeliner

Er zijn twee soorten technieken voor permanente eyelinermake-up: de lash line enhancement en de full eyeliner.

De lash line enhancement is een techniek waarbij pigment langs de wimperlijn wordt aangebracht, waardoor deze voller en donkerder lijkt. Het resultaat is een natuurlijke, subtiele look. Deze techniek is ideaal voor mensen die een natuurlijk ogende eyeliner willen.

De full eyeliner is een techniek waarbij pigment wordt aangebracht op het gehele ooglid. Het resultaat is een meer dramatische look. Deze techniek is ideaal voor mensen die houden van een opvallende eyeliner look.

Voordelen

Permanente eyelinermake-up heeft veel voordelen. Ten eerste bespaart het tijd omdat je elke dag geen eyeliner hoeft aan te brengen. Ten tweede is permanente eyelinermake-up perfect voor mensen die moeite hebben met het aanbrengen van een rechte en gelijkmatige lijn. Tot slot helpt permanente eyelinermake-up ook bij het accentueren van uw ogen en kan het zelfs uw ogen optisch vergroten.

Klik hier voor prijzen