Permanente make-up is de perfecte oplossing voor iedereen die er altijd goed verzorgd uit wil zien, zonder elke dag make-up te moeten aanbrengen. Een van de meest populaire toepassingen van permanente make-up is het verbeteren van wenkbrauwen. In deze blog zal ik je alles vertellen over permanente wenkbrauwenmake-up, met name over de technieken ‘Powder brows’ en ‘Hairstrokes’.

Allereerst, wat is permanente make-up?

Permanente make-up is een techniek waarbij pigment in de huid wordt geïnjecteerd om een ​​soortgelijk effect te creëren als make-up. Het verschil met gewone make-up is dat permanente make-up langer meegaat en niet vervaagt tijdens het zwemmen of zweten.

Powder brows

Powder brows is een techniek waarbij een zachte schaduw op de wenkbrauwen wordt aangebracht. Het is de perfecte optie als je een volledig gevuld wenkbrauweffect wilt creëren. Met deze techniek ziet uw wenkbrauw er altijd gevuld en verzorgd uit. De schaduw wordt aangebracht met behulp van een naald die kleine stipjes in de bovenste huidlaag maakt. Het resultaat is een zachter en natuurlijker ogende wenkbrauw.

Voordelen

Powder brows heeft veel voordelen; ten eerste is de techniek minder pijnlijk omdat pigment minder diep in de huid wordt geïnjecteerd. Ten tweede is de techniek geschikt voor elk huidtype, maar vooral voor degenen met een vette huid. Tot slot is het resultaat dat uw wenkbrauwen er natuurlijker uitzien en is de kleur aan te passen aan uw haarkleur en huidskleur.

Hairstrokes

Hairstrokes is een techniek waarbij kleine hairstrokes met de hand worden getekend om een ​​natuurlijk effect te creëren. Bij deze techniek worden kleine haartjes in de huid getekend. Het resultaat is een volle en natuurlijke wenkbrauw.

Voordelen

Hairstrokes heeft ook veel voordelen. Het resultaat is namelijk echt natuurlijk, alsof de haartjes van binnenuit komen. De techniek is vooral geschikt voor mensen met onregelmatige haargroei in hun wenkbrauwen. Daarnaast gaat deze techniek langer mee dan harsen, bleken of epileren en is het geschikt voor alle huidtypes.

Kortom, permanente make-up is een geweldige oplossing om jezelf verzorgd en mooi te voelen zonder elke dag make-up te hoeven aanbrengen. De technieken ‘Powder brows’ en ‘Hairstrokes’ bieden beide prachtige resultaten op het gebied van permanente wenkbrauwenmake-up.