Permanente make-up is een populaire cosmetische procedure die helpt om de schoonheid en de uitstraling te verbeteren. Het is een vorm van tatoeage waarbij pigment in de huid wordt geïnjecteerd om de gewenste look te creëren. Ondanks de populariteit van deze procedure zijn er nog steeds enkele misvattingen en onduidelijkheden over permanente make-up. In deze blog zullen we de meest voorkomende misvattingen bespreken en uitleggen wat je echt moet weten voordat je een afspraak maakt bij Beauty by Niki.

Misvatting 1: Permanente make-up is echt permanent

Het is waar dat permanente make-up gedurende lange tijd meegaat, maar het is niet echt permanent. Tijdens de procedure wordt pigment in de bovenste lagen van de huid geïnjecteerd, maar dit zal na verloop van tijd vervagen en verdwijnen. Na ongeveer 2 tot 3 jaar moet de make-up bijgewerkt worden om de gewenste look te behouden.

Misvatting 2: Permanente make-up doet pijn

De meeste klanten ervaren slechts minimale ongemak tijdens de procedure. Er worden verdovende crèmes gebruikt om het proces zo comfortabel mogelijk te maken. Veel klanten rapporteren dat het gevoel lijkt op kleine speldenprikjes.

Misvatting 3: Permanente make-up is alleen voor vrouwen

Hoewel permanente make-up vaak geassocieerd wordt met vrouwen, is het een procedure die zowel door mannen als vrouwen wordt gedaan. Er zijn verschillende procedures beschikbaar die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen, zoals permanent wenkbrauwen, eyeliner en lippenstift.

Misvatting 4: Permanente make-up ziet er nep uit

Dit is een veelvoorkomende misvatting, maar het hangt af van de techniek en de expertise van de persoon die de procedure uitvoert. Bij Beauty by Niki maak ik gebruik van de modernste technieken om een natuurlijk ogende make-up te creëren die perfect past bij de klant. Mijn permanente make-up is subtiel en past bij de natuurlijke uitstraling van de klant.

Misvatting 5: Permanente make-up is niet veilig

Permanente make-up is veilig als het wordt uitgevoerd door een getrainde en ervaren professional. Beauty by Niki werkt alleen met de beste en meest ervaren professionals op het gebied van permanente make-up. Ik gebruik alleen de beste en meest veilige pigmenten en werk volgens de hoogste normen van hygiëne en veiligheid.

Permanente make-up is een veilige en effectieve manier om de schoonheid en uitstraling te verbeteren. Ik hoop dat deze blog enkele van de misvattingen heeft opgehelderd en dat het je helpt om een weloverwogen beslissing te nemen voordat je een permanente make-up afspraak maakt.

Bekijk hier de veelgestelde vragen over PMU!