Permanente make-up is een uitkomst voor mensen die er graag op elk moment van de dag verzorgd uit willen zien, zonder elke ochtend voor de spiegel te hoeven staan. Het is een techniek waarbij pigment in de huid wordt gebracht om de gewenste make-uplook te creëren. Een populaire vorm van permanente make-up is lipmake-up. In deze blog vertel ik je meer over de verschillende technieken en voordelen van permanente lipmake-up.

Technieken

Er zijn verschillende technieken om permanente lipmake-up aan te brengen. De meest voorkomende zijn de lipcontour, de full lips en de ombre lips. Bij de lipcontour wordt er een pigmentlijn rond de lippen getekend, waardoor deze mooi gevormd lijken. Bij de full lips wordt de gehele lip ingekleurd, waardoor de lippen voller lijken. Bij de ombre lips worden de lippen van licht naar donker ingekleurd, waardoor er een mooie overgang ontstaat.

Voordelen

Een van de grootste voordelen van permanente lipmake-up is dat je er altijd verzorgd uitziet. Je hoeft niet langer elke ochtend tijd te besteden aan het aanbrengen van lippenstift en je hoeft je ook geen zorgen meer te maken over het bijwerken ervan gedurende de dag. Daarnaast kan permanente lipmake-up ook helpen om asymmetrische lippen of littekens te camoufleren. Bovendien kan de juiste kleurkeuze ervoor zorgen dat je er jonger en frisser uitziet.

Een ander groot voordeel van permanente lipmake-up is dat het lang meegaat. Afhankelijk van de techniek en het gebruikte pigment kan permanente lipmake-up tot wel vijf jaar blijven zitten. Dit betekent dat je gedurende lange tijd kunt genieten van mooi gevormde en gekleurde lippen.

Tot slot is het belangrijk om te weten dat permanente lipmake-up een veilige procedure is, mits deze wordt uitgevoerd door een ervaren en gekwalificeerde specialist. Bij Beauty by Niki werken we uitsluitend met hoogwaardige pigmenten en apparatuur en nemen we de tijd om de juiste kleur en techniek te bepalen die het beste bij jouw wensen en huidtype passen.

Wil je meer informatie over permanente lipmake-up of andere vormen van permanente make-up? Maak dan een afspraak bij Beauty by Niki en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor jouw perfecte look!